Συντριβάνια 

Τα συντριβάνια AQUAROCK LTD είναι διαχρονικά διακοσμητικά κομμάτια, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Τα συντριβάνια εξωτερικού χώρου προσθέτουν στοιχεία γλυπτού στην βεράντα ή τον κήπο καθώς επίσης και την έννοια του υγρού στοιχείου, απαραίτητο φυσικό συστατικό σύμφωνα με το feng shui.
Ο γαλήνιος ήχος τους υπερκαλύπτει τον θόρυβο του δρόμου και αυτό είναι ένα επιπλέον προσόν, για όσους ζουν σε πολυσύχναστες περιοχές.
Ένα συντριβάνι εσωτερικού χώρου προσφέρει τον γαλήνιο ήχο του νερού που ρέει ενώ ταυτόχρονα μπορεί να είναι ένα κομμάτι τέχνης. Τα συντριβάνια AQUAROCK LTD είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, το αγαπημένο υλικό των σχεδιαστών. Έχουν δανειστεί τα ονόματά τους από τις αρχαίες θεότητες του νερού και τις θάλασσας, τις Μούσες και τις Χάριτες που ήταν οι Θεές της γοητείας, της ομορφιάς, της φύσης, της ανθρώπινης δημιουργικότητας και της γονιμότητας.
Όλα μας τα συντριβάνια είναι εσωτερικής ανακύκλωσης νερού και πολύ εύκολα στην εγκατάσταση.
Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να μπουν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και αυτό εξαρτάται από τον χώρο που διαθέτετε.
Εκτός από τα επιτραπέζια ή τα συντριβάνια τοίχου, όλα τα υπόλοιπα έχουν χωριστεί στις παρακάτω κατηγορίες με γνώμονα την διαθεσιμότητα βάσης/ρεζερβουάρ με ανοξείδωτο ατσάλι.
Συντριβάνια εξωτερικού και/ή εσωτερικού χώρου.
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα περισσότερα μοντέλα. Διαθέτουν την δική τους βάση από ανοξείδωτο ατσάλι η οποία πωλείται χωριστά.
Έτσι ανάλογα με την χρήση του μπορείτε να επιλέξετε βάση.

ΚατάλογοςΌταν η ομορφιά γίνεται πραγματικότητα’’